Tandlæge i Vejle

Tandlæge i Vejle

Book en tandlægetid

Ønsker du at booke en tandlægetid eller at ændre din nuværende tandlægetid? Hos os har du flere muligheder for at booke og ændre din tandlægetid.

Du finder vores tandlægeklinik på følgende adresse: Nørretorv 1A i 7100 Vejle. Her er der gode muligheder for parkering, hvor du kan benytte dig af to timers gratis parkering i P-hus – Trôndur og Albert. Vi holder åbent fra mandag til torsdag i tidsrummet 08.00 til 16.30 og fredag fra klokken 08.00 til 13.00.

 

Er du ny patient

Hvis du skal til dit første besøg hos os, anbefaler vi dig at tage kontakt til vores receptionist, der hvis du ønsker det, kan hjælpe dig med at indhente journalmateriale fra din tidligere tandlæge. Her kan du læse mere om at skifte tandlæge.

 

Få akut hjælp

Har du akutte tandsmerter, er der for klinikkens faste patienter mulighed for at booke en akuttid hos os. Hvis du har behov for en akut tid, skal du ringe til os, så vi kan aftale tid til behandling . I weekenderne henviser vi til tandlægevagten. Du kan læse mere om akutte tider hos os her.

 

Aflysning og forhindring i fremmøde til din tandlægetid.

Har du ikke mulighed for at møde op til din tid, beder vi dig om hurtigst muligt at ringe eller skrive til os via ovenstående kontaktoplysninger for at aflyse. På den måde kan en anden få mulighed for at benytte tiden og vi sørger derefter for at finde en ny tid, der passer dig bedre.