Behandlinger

Vi er tandlæger i Vejle der lægger vægt på samtale og grundig rådgivning om forskellige behandlingsmuligheder, så du kan vælge den behandling, der er bedst for dig. Samtidig har vi stort fokus på forebyggelse.

Vi tilbyder alle behandlinger indenfor moderne, veldokumenteret tandpleje, og vi arbejder med det nyeste og bedst egnede udstyr og materialer.

Klinikken er blandt andet udstyret med digitalrøntgen, laser og 3-D scanner. Du kan læse mere om de forskellige behandlinger herunder:

Vi arbejder for, at man hos os skal føle sig tryg og ordentligt behandlet, og vi sætter pris på en god og behagelig omgangstone.

De fleste af os har været i faget i mange år, og vi er et godt og erfarent team.

Birthe S.
Birthe S.
5. December, 2022.
Extrem tandlægeskræk, men en tabt plombe i en fortand, tvang mig til tandlæge. Først var sekretæren Ulla ualmindelig sød og forstående, da jeg ringede og bestilte tid. Tandlægen Lena, forklarede alt undervejs og kan kun sige; der går ikke 32 år inden næste besøg. Den nye bedøvelse “tryllestaven” (som nok ikke er så ny) er da bare helt fantastisk. Tak for en rigtig go’ oplevelse, og et flot resultat.
Jakob Hermannsen
Jakob Hermannsen
3. Maj, 2022.
Tryg, troværdig og meget professionel behandling. Varm anbefaling.
Sabrina Westergaard
Sabrina Westergaard
4. Januar, 2020.
gitte munk
gitte munk
30. Oktober, 2018.
Fantastisk positiv oplevelse..Super kompetent Tandlæge..kan kun anbefales👍
Lissi Rasmussen
Lissi Rasmussen
7. Februar, 2017.
Erik Hoffmann Pedersen
Erik Hoffmann Pedersen
20. December, 2016.
En af de dyktigere danske tandlæger,alltid professoonel behandling
Tony
Tony
25. Juli, 2016.
Jørgen forstår at tale folk med tandlæge skreg til ro. Han tager den stille og rolig, han er super god at snakke med og priserne er fair. Jeg har haft hele 5 tandlæger, og er glad for at have endt her. Han blev anbefalet af mine forældre, og jeg har ikke set tilbage siden.