Tandlæge i Vejle

Tandlæge i Vejle

Tandblegning i vores klinik i Vejle

Tænder bliver misfarvede af det, vi spiser og drikker – og ikke mindst af rygning. Der kan desuden være visse tanddannelsesforstyrrelser, som påvirker tændernes farve.

Tænder kan i mange tilfælde bleges, så de får deres oprindelige farve igen. Hos Tandlægerne Lena Gravgaard og Jørgen Juul-Olsen i Vejle hjælper vi dig gerne, hvis du ønsker at gøre dine tænder hvidere.

Tandblegning i klinikken i Vejle

En tandblegning vil som regel foregå med individuelt fremstillede skinner. Ved denne metode tager vi et aftryk af dine tænder. Aftrykket bliver sendt til et laboratorium, som derefter fremstiller et sæt skinner, der passer til dig

Når skinnerne er klar, kommer du tilbage til tandlægen i Vejle, og vi sikrer os, at skinnerne passer til dit tandsæt og instruerer dig i korrekt brug.

Behandlingens forløb, hvordan får man hvidere tænder?

Herefter foregår behandlingen hjemme hos dig selv, hvor du selv fylder skinnerne med en blegegel, som langsomt og skånsomt bleger  og gør dine tænder hvidere. Du kan med fordel bruge skinnerne, når du sover, så du ikke skal opleve gener i dagligdagen.

Vi foretrækker at udføre tandblegning med individuelt fremstillede skinner, men vi laver også klinikblegninger i klinikken i Vejle.

Bivirkninger og komplikationer i forbindelse med behandlingen

I starten af behandlingen for at opnå hvidere tænder vil visse patienter opleve lette gener som overfølsomme tænder. Overfølsomheden ophører dog som regel efter kort tid. Nogle oplever også en smule ømhed i tandkødet.

Andre gennemfører en tandblegning helt uden irritation. Gener som overfølsomhed og ømhed er dog som regel så milde, at de fleste ikke oplever det som en hæmsko for at fortsætte behandlingen.

Ved tandblegning skal du være opmærksom på, at selvom tænderne bliver hvidere , vil eventuelle fyldninger i tænderne ikke altid bleges, og at det efterfølgende kan være nødvendigt at skifte disse fyldninger.

Tandblegning hos os er altid forudgået af en generel undersøgelse.

Kontakt os

Du kan altid kontakte os, hvis du er interesseret i at høre mere om muligheder for hvidere tænder med en tandblegning. Vi har adresse på Nørretorv 1A i Vejle.

Læs Tandlægerne Lena Gravgaard & Jørgen Juul-Olsen’s anmeldelser på Google

Tandlægerne Lena Gravgaard & Jørgen Juul-Olsen har 5 ud af 5 stjerner baseret på 3anmeldelser.

Læs mere om kosmetisk tandbehandling her.