Forebyggelse

Det er bedre at forebygge end behandle

klinikken i Vejle lægger vi stor vægt på at forebygge tandsygdommene ved information og vejledning. Det er en af grundene til, at vi har tandplejer ansat på klinikken.

En tandplejer er specielt uddannet til at varetage forebyggelse af de store tandsygdomme caries og parodontitis. Begge sygdomme forebygges bedst med god mundhygiejne.

Mod caries er det vigtigt at anvende flourtandpasta dagligt, og er der opstået begyndende huller som ikke kræver borebehandling, kan vi foretage professionel flourbehandling på klinikken.

Mod parodontitis er det vigtigt med individuelt tilpassede kontrol intervaller, læs mere under afsnittet parodontitis.

Birthe S.
Birthe S.
5. December, 2022.
Extrem tandlægeskræk, men en tabt plombe i en fortand, tvang mig til tandlæge. Først var sekretæren Ulla ualmindelig sød og forstående, da jeg ringede og bestilte tid. Tandlægen Lena, forklarede alt undervejs og kan kun sige; der går ikke 32 år inden næste besøg. Den nye bedøvelse “tryllestaven” (som nok ikke er så ny) er da bare helt fantastisk. Tak for en rigtig go’ oplevelse, og et flot resultat.
Jakob Hermannsen
Jakob Hermannsen
3. Maj, 2022.
Tryg, troværdig og meget professionel behandling. Varm anbefaling.
Sabrina Westergaard
Sabrina Westergaard
4. Januar, 2020.
gitte munk
gitte munk
30. Oktober, 2018.
Fantastisk positiv oplevelse..Super kompetent Tandlæge..kan kun anbefales👍
Lissi Rasmussen
Lissi Rasmussen
7. Februar, 2017.
Erik Hoffmann Pedersen
Erik Hoffmann Pedersen
20. December, 2016.
En af de dyktigere danske tandlæger,alltid professoonel behandling
Tony
Tony
25. Juli, 2016.
Jørgen forstår at tale folk med tandlæge skreg til ro. Han tager den stille og rolig, han er super god at snakke med og priserne er fair. Jeg har haft hele 5 tandlæger, og er glad for at have endt her. Han blev anbefalet af mine forældre, og jeg har ikke set tilbage siden.