Hovedpine – muskel, ledsmerter (bidskinner)

Smerter i kæbeled og tyggemuskler – Bidfunktionelle problemer.

Mange mennesker lider af hyppig hovedpine, ofte kan hovedpinen hænge sammen med smerter i tyggemuskler og kæbeled udløst af forkert eller for hårdt sammenbid.

I mange tilfælde kan smerterne fjerens eller mindskes ved anvendelse af bidskinne. En bidskinne laver vi efter et individuelt scan af tænderne og er fremstillet i hård akryl, evt. med en blød inderside. Skinnen ligger hen over tænderne i enten over- eller underkæben og anvendes næsten altid om natten. Bidskinnen skåner tænderne for slid, støtter sammenbidet og aflaster musklerne.

Ved større problemer i kæbeledene har vi mulighed for at henvise til undersøgelse på kæbekirurgisk afdeling Odense Universitetshospital.

Læs mere om Bidfunktionelle problemer her

Birthe S.
Birthe S.
5. December, 2022.
Extrem tandlægeskræk, men en tabt plombe i en fortand, tvang mig til tandlæge. Først var sekretæren Ulla ualmindelig sød og forstående, da jeg ringede og bestilte tid. Tandlægen Lena, forklarede alt undervejs og kan kun sige; der går ikke 32 år inden næste besøg. Den nye bedøvelse “tryllestaven” (som nok ikke er så ny) er da bare helt fantastisk. Tak for en rigtig go’ oplevelse, og et flot resultat.
Jakob Hermannsen
Jakob Hermannsen
3. Maj, 2022.
Tryg, troværdig og meget professionel behandling. Varm anbefaling.
Sabrina Westergaard
Sabrina Westergaard
4. Januar, 2020.
gitte munk
gitte munk
30. Oktober, 2018.
Fantastisk positiv oplevelse..Super kompetent Tandlæge..kan kun anbefales👍
Lissi Rasmussen
Lissi Rasmussen
7. Februar, 2017.
Erik Hoffmann Pedersen
Erik Hoffmann Pedersen
20. December, 2016.
En af de dyktigere danske tandlæger,alltid professoonel behandling
Tony
Tony
25. Juli, 2016.
Jørgen forstår at tale folk med tandlæge skreg til ro. Han tager den stille og rolig, han er super god at snakke med og priserne er fair. Jeg har haft hele 5 tandlæger, og er glad for at have endt her. Han blev anbefalet af mine forældre, og jeg har ikke set tilbage siden.