Børne- og ungdomstandpleje

Der tilbydes gratis tandpleje til børn og unge fra 16 til 21 år, hvor man frit kan vælge om man vil forblive i den kommunale børnetandpleje, eller om man ønsker at overgå til ungdomstandpleje hos privat tandlæge i Vejle, stadig helt gratis til man fylder 21 år.

Ordningen indfases gradvist med én årgang om året frem til, at den er fuldt implementeret i 2025.

18-årige bliver omfattet af ordningen i 2022, 18-19-årige i 2023, 18-20-årige i 2024, og de 18-21-årige i 2025

Hvis du er under 16 år og gerne vil behandles hos privat tandlæge, skal du selv betale 35 % af prisen på undersøgelser og behandlinger – resten betales af kommunen.

Det er vigtigt man som ung får grundlagt og holder fast i gode tandplejevaner, hvilket blandt andet omfatter regelmæssige undersøgelser hos tandlæge.

Det er individuelt, hvor ofte man bør undersøges – det vurderes ved det første besøg på klinikken.

Hvis du ønsker at skifte fra den kommunale tandpleje til tandlægerne Lena Gravgaard og Jørgen Juul-Olsen, Nørretorv 1A i Vejle, skal du blot give besked om dette til den kommunale tandpleje og derefter kontakte os på klinikken.

Din journal og røntgenbilleder bliver overført til os.

Birthe S.
Birthe S.
5. December, 2022.
Extrem tandlægeskræk, men en tabt plombe i en fortand, tvang mig til tandlæge. Først var sekretæren Ulla ualmindelig sød og forstående, da jeg ringede og bestilte tid. Tandlægen Lena, forklarede alt undervejs og kan kun sige; der går ikke 32 år inden næste besøg. Den nye bedøvelse “tryllestaven” (som nok ikke er så ny) er da bare helt fantastisk. Tak for en rigtig go’ oplevelse, og et flot resultat.
Jakob Hermannsen
Jakob Hermannsen
3. Maj, 2022.
Tryg, troværdig og meget professionel behandling. Varm anbefaling.
Sabrina Westergaard
Sabrina Westergaard
4. Januar, 2020.
gitte munk
gitte munk
30. Oktober, 2018.
Fantastisk positiv oplevelse..Super kompetent Tandlæge..kan kun anbefales👍
Lissi Rasmussen
Lissi Rasmussen
7. Februar, 2017.
Erik Hoffmann Pedersen
Erik Hoffmann Pedersen
20. December, 2016.
En af de dyktigere danske tandlæger,alltid professoonel behandling
Tony
Tony
25. Juli, 2016.
Jørgen forstår at tale folk med tandlæge skreg til ro. Han tager den stille og rolig, han er super god at snakke med og priserne er fair. Jeg har haft hele 5 tandlæger, og er glad for at have endt her. Han blev anbefalet af mine forældre, og jeg har ikke set tilbage siden.