Tandlæge i Vejle

Tandlæge i Vejle

Tandpleje i Vejle

Hvem er vi?

Tandlægerne Lena Gravgaard og Jørgen Juul-Olsen er begge født i 1961 og uddannet på Tandlægeskolen Århus Universitet, Lena i 1985 og Jørgen i 1987. Vi har ejet og drevet tandlæge klinik i Vejle på Nørretorv 1A siden 1996.

Maj-Britt Overgaard er klinikkens tandplejer. Maj-Britt er uddannet på Århus Universitet i 2010 og har efter endt uddannelse arbejdet som tandplejer i privat praksis. Maj-Britt har stor erfaring blandt andet indenfor behandling af parodontitis. Vi har arbejdet sammen siden marts 2019 og er meget glade for samarbejdet.

I receptionen møder du primært Ulla Jensen, som er en erfaren klinikassistent . Vi har arbejdet sammen siden 2004.
Klinikassistenterne Malene Petersen (ansat 2015 ), Annemette Hansen ( ansat 2015 ) og klinikassistentelev Laura Kuzmina ( ansat 2020 ) arbejder alle med assistance ved behandlinger samt i sterilisationen og i mindre omfang i receptionen .

Vi tilstræber sammen at yde vore patienter den bedst mulige behandling .

Hvilken tandpleje tilbyder vi?

På klinikken i Vejle tilbyder vi alle behandlinger indenfor nutidig tandpleje, og vi har samtidig stort fokus på forebyggelse.

Vi arbejder for at tilbyde den bedst egnede tandpleje, udført med omhu og grundighed i en god atmosfære og en behagelig omgangstone.

Det er vores mål at yde ordentlig tandpleje, så man som patient hos os vil føle sig tryg i gode hænder. Derfor sørger vi for, at der er god tid til både samtale og til undersøgelser og behandlinger. Med hensyn til udstyr og valg af materialer er klinikken opdateret med det dokumenterede bedst egnede.

Læs Tandlægerne Lena Gravgaard & Jørgen Juul-Olsen’s anmeldelser på Google

Tandlægerne Lena Gravgaard & Jørgen Juul-Olsen har 5 ud af 5 stjerner baseret på 3 anmeldelser.

Kontakt

Hvis du ønsker en tid hos os er du velkommen til at kontakte os på 7582 1323, så vil en af vore receptionister hjælpe dig med at aftale tid.


Jørgen Juul-Olsen tilbyder tandpleje

Jørgen Juul-Olsen
Tandlæge

Tandpleje hos Lena Gravgaard

Lena Gravgaard
Tandlæge

Tandpleje hos Lena Gravgaard

Maj-Britt Overgaard
Tandplejer

Ulla Jensen

Ulla Jensen
Klinikassistent

Malene Tommerup Knudsen

Malene Tommerup Knudsen
Klinikassistent

Laura Kuzmina
Klinikassistentelev