Tandpleje i Vejle

Hvem er vi?

Tandlægerne Lena Gravgaard og Jørgen Juul-Olsen er begge født i 1961 og uddannet på Tandlægeskolen Århus Universitet, Lena i 1985 og Jørgen i 1987. Vi har ejet og drevet tandlæge klinik i Vejle på Nørretorv 1A siden 1996.

Maj-Britt Overgaard er klinikkens tandplejer. Maj-Britt er uddannet på Århus Universitet i 2010 og har efter endt uddannelse arbejdet som tandplejer i privat praksis. Maj-Britt har stor erfaring blandt andet indenfor behandling af parodontitis. Vi har arbejdet sammen siden marts 2019 og er meget glade for samarbejdet.

I receptionen møder du primært Ulla Jensen, som er en erfaren klinikassistent . Vi har arbejdet sammen siden 2004.

Klinikassistenterne Malene Petersen (ansat 2015 ), Annemette Hansen ( ansat 2015 ) og klinikassistentelev Laura Kuzmina ( ansat 2020 ) arbejder alle med assistance ved behandlinger samt i sterilisationen og i mindre omfang i receptionen.

Vi tilstræber sammen at yde vore patienter den bedst mulige behandling.

Hvilken tandpleje tilbyder vi?

På klinikken i Vejle tilbyder vi alle behandlinger indenfor nutidig tandpleje, og vi har samtidig stort fokus på forebyggelse.

Vi arbejder for at tilbyde den bedst egnede tandpleje, udført med omhu og grundighed i en god atmosfære og en behagelig omgangstone.

Det er vores mål at yde ordentlig tandpleje, så man som patient hos os vil føle sig tryg i gode hænder. Derfor sørger vi for, at der er god tid til både samtale og til undersøgelser og behandlinger. Med hensyn til udstyr og valg af materialer er klinikken opdateret med det dokumenterede bedst egnede.

Læs Tandlægerne Lena Gravgaard & Jørgen Juul-Olsen’s anmeldelser på Google

Tandlægerne Lena Gravgaard & Jørgen Juul-Olsen har 5 ud af 5 stjerner baseret på 7 anmeldelser.

Kontakt os i dag

Hvis du ønsker en tid hos os er du velkommen til at kontakte os på 7582 1323, så vil en af vore receptionister hjælpe dig med at aftale tid.

Jørgen Juul-Olsen

Tandlæge

Lena Gravgaard

Tandlæge

Maj-Britt Overgaard

Tandplejer

Ulla Jensen

Klinikassistent

Birthe S.
Birthe S.
5. December, 2022.
Extrem tandlægeskræk, men en tabt plombe i en fortand, tvang mig til tandlæge. Først var sekretæren Ulla ualmindelig sød og forstående, da jeg ringede og bestilte tid. Tandlægen Lena, forklarede alt undervejs og kan kun sige; der går ikke 32 år inden næste besøg. Den nye bedøvelse “tryllestaven” (som nok ikke er så ny) er da bare helt fantastisk. Tak for en rigtig go’ oplevelse, og et flot resultat.
Jakob Hermannsen
Jakob Hermannsen
3. Maj, 2022.
Tryg, troværdig og meget professionel behandling. Varm anbefaling.
Sabrina Westergaard
Sabrina Westergaard
4. Januar, 2020.
gitte munk
gitte munk
30. Oktober, 2018.
Fantastisk positiv oplevelse..Super kompetent Tandlæge..kan kun anbefales👍
Lissi Rasmussen
Lissi Rasmussen
7. Februar, 2017.
Erik Hoffmann Pedersen
Erik Hoffmann Pedersen
20. December, 2016.
En af de dyktigere danske tandlæger,alltid professoonel behandling
Tony
Tony
25. Juli, 2016.
Jørgen forstår at tale folk med tandlæge skreg til ro. Han tager den stille og rolig, han er super god at snakke med og priserne er fair. Jeg har haft hele 5 tandlæger, og er glad for at have endt her. Han blev anbefalet af mine forældre, og jeg har ikke set tilbage siden.