Tandlæge i Vejle Tandlæge i Vejle

Tandpleje i Vejle
Tandlægerne Lena Gravgaard & Jørgen Juul-Olsen

Hvem er vi?

Tandlægerne Lena Gravgaard og Jørgen Juul-Olsen er begge født i 1961 og uddannet på Tandlægeskolen Århus Universitet, Lena i 1985 og Jørgen i 1987. Vi har ejet og drevet klinikken på Nørretorv 1A i Vejle siden 1996. På klinikken arbejder desuden en tandplejer og tre klinikassistenter ,som alle er uddannede hos os, og en klinikassistentelev .

Maj-Britt Overgaard er pr. 01-03-2019 ansat som tandplejer på klinikken. Maj-Britt er uddannet på Århus Universitet i 2010 og har efter endt uddannelse arbejdet som tandplejer i privat praksis til maj 2018, hvor hun gik på barsel. Vi er glade for at have ansat Maj-Britt som klinikkens nye tandplejer.

I receptionen møder du primært Ulla Jensen, som er en erfaren klinikassistent . Vi har arbejdet sammen siden 2004.
Malene Tommerup Knudsen og Annemette Hansen begge ansat i 2015 samt vores elev Emma Klinkgaard ,ansat 2017 arbejder alle med assistance ved behandlinger samt i sterilisationen og i mindre omfang i receptionen .

Vi tilstræber sammen at yde vore patienter den bedst mulige behandling .

Hvilken tandpleje tilbyder vi?

På klinikken i Vejle tilbyder vi alle behandlinger indenfor nutidig tandpleje, og vi har samtidig stort fokus på forebyggelse.

Vi arbejder for at tilbyde den bedst egnede tandpleje, udført med omhu og grundighed i en god atmosfære og en behagelig omgangstone.

Det er vores mål at yde ordentlig tandpleje, så man som patient hos os vil føle sig tryg i gode hænder. Derfor sørger vi for, at der er god tid til både samtale og til undersøgelser og behandlinger. Med hensyn til udstyr og valg af materialer er klinikken opdateret med det dokumenterede bedst egnede.

Læs Tandlægerne Lena Gravgaard & Jørgen Juul-Olsen’s anmeldelser på Google

Tandlægerne Lena Gravgaard & Jørgen Juul-Olsen har 5 ud af 5 stjerner baseret på 3 anmeldelser.

Kontakt

Hvis du ønsker en tid hos os er du velkommen til at kontakte os på 7582 1323, så vil en af vore receptionister hjælpe dig med at aftale tid.


Jørgen Juul-Olsen tilbyder tandpleje

Jørgen Juul-Olsen
Tandlæge

Tandpleje hos Lena Gravgaard

Lena Gravgaard
Tandlæge

Tandpleje hos Lena Gravgaard

Maj-Britt Overgaard
Tandplejer

Ulla Jensen

Ulla Jensen
Klinikassistent

Malene Tommerup Knudsen

Malene Tommerup Knudsen
Klinikassistent

Annemette Hansen
Klinikassistent

Emma Klinkgaard
Klinikassistent

Cookie- og privatlivspolitik