Tandregulering

I Danmark findes kun to specialistuddannelser inden for tandplejen. Man kan være specialtandlæge i tandregulering og i kæbekirurgi.

Tandregulering, altså det at ændre på tændernes stilling i kæberne, adskiller sig fra anden form for tandbehandling, og vi mener enhver reguleringsbehandling på voksne er en specialistopgave.
Derfor henviser vi til specialtandlæge ved behov for tandregulering.

Tandregulering med invisalign

De seneste år er behandling med næsten usynlige plastskinner, “Invisalign” systemet, blevet populært. Ikke alle kan behandles med dette system.

Vi er så heldige, at vi i Vejle har specialtandlæge i tandregulering Jens Kragskov, som har klinik i Worsaaesgade 11, Vejle.
Klinikken tilbyder blandt andet behandling med Invisalign.

Birthe S.
Birthe S.
5. December, 2022.
Extrem tandlægeskræk, men en tabt plombe i en fortand, tvang mig til tandlæge. Først var sekretæren Ulla ualmindelig sød og forstående, da jeg ringede og bestilte tid. Tandlægen Lena, forklarede alt undervejs og kan kun sige; der går ikke 32 år inden næste besøg. Den nye bedøvelse “tryllestaven” (som nok ikke er så ny) er da bare helt fantastisk. Tak for en rigtig go’ oplevelse, og et flot resultat.
Jakob Hermannsen
Jakob Hermannsen
3. Maj, 2022.
Tryg, troværdig og meget professionel behandling. Varm anbefaling.
Sabrina Westergaard
Sabrina Westergaard
4. Januar, 2020.
gitte munk
gitte munk
30. Oktober, 2018.
Fantastisk positiv oplevelse..Super kompetent Tandlæge..kan kun anbefales👍
Lissi Rasmussen
Lissi Rasmussen
7. Februar, 2017.
Erik Hoffmann Pedersen
Erik Hoffmann Pedersen
20. December, 2016.
En af de dyktigere danske tandlæger,alltid professoonel behandling
Tony
Tony
25. Juli, 2016.
Jørgen forstår at tale folk med tandlæge skreg til ro. Han tager den stille og rolig, han er super god at snakke med og priserne er fair. Jeg har haft hele 5 tandlæger, og er glad for at have endt her. Han blev anbefalet af mine forældre, og jeg har ikke set tilbage siden.