Tandlæge i Vejle

Tandlæge i Vejle

Tandlæge nær Hedensted

Tandlægerne Lena Gravgaard og Jørgen Juul- Olsen
Nørretorv 1 A , Vejle byder velkommen på vores hjemmeside.

Her kan du finde oplysninger om os og vores tandklinik på Nørretorv 1A i Vejle, blot en kort køretur fra Hedensted.

Vi er begge født samme år i 1961 og er begge blevet uddannet ved Tandlægeskolen Århus Universitet, Jørgen i 1987 og Lena i 1985. Vi har drevet tandklinikken ved Hedensted siden 1996.

I 2011 blev tandplejer Anne Bak ansat på klinikken . Anne er uddannet i 1989.

I vores team indgår klinikassistenterne Ulla Jensen og Louise Persson, som begge er erfarne og dygtige klinikassistenter med mange års ansættelse på klinikken samt 2 ligeledes dygtige klinikassistentelever Malene Knudsen og Annemette Hansen.

Hvad tilbyder vi?

Vi arbejder sammen for at tilbyde den bedst mulige tandpleje til vores patienter. Omhu og grundighed i behandlinger, samt en behagelig atmosfære og god omgangstone på klinikken er vores fokus. Vi tilstræber, at man som patient hos os skal føle sig tryg , og derfor sørger vi for, at der er afsat god tid til både samtale, undersøgelse og behandling.

Vi sørger jævnligt for at efteruddanne os og følge med i udviklingen af både udstyr og behandlingsmetoder, så vi altid er opdaterede på de nyeste tendenser inden for vores fag.

På vores klinik tæt på Hedensted tilbyder vi alle former for behandling inden for nutidig tandpleje vejle, og vi har stort fokus på forebyggelse.

Fokus på patienter med tandlægeskræk

Vi er et erfarent team og vi ved, at mange mennesker er urolige, eller direkte bange, for at gå til tandlægen. I fællesskab gør vi derfor alt, hvad vi kan for at afhjælpe eventuel tandlægeskræk/odontofobi og gøre besøg på klinikken så behagelige som muligt.

Her finder du os

Du finder vores tandlæge i Vejle på Nørretorv 1A., en adresse, der er let at komme til og fra, også hvis du bor i fx Hedensted. Vi har lokaler oven på det gamle Sankt Thomas Apotek, og kommer du i bil, kan du benytte dig af P- husene Trondur og Albert, hvor der er to timers gratis parkering. Kommer du med tog fra Hedensted, er der ikke langt fra Vejle St. til vores klinik og kommer du med bus, er der holdeplads på Nørretorv, lige overfor klinikken.

Klinikken holder åbent
man-tors 08.00-16.30
fredag 08.00-13.00

Læs Tandlægerne Lena Gravgaard & Jørgen Juul-Olsen’s anmeldelser på Google

Tandlægerne Lena Gravgaard & Jørgen Juul-Olsen har 5 ud af 5 stjerner baseret på 3anmeldelser.

Kontakt

Søger du en tandlæge nær Hedensted, er du velkommen til at kontakte os, så vil en af vores receptionister hjælpe dig med at aftale tid og eventuel sørge for overførsel af din journal.

Jørgen Juul-Olsen, Tandlæge Hedensted

Jørgen Juul-Olsen
Tandlæge

Lena Gravgaard

Lena Gravgaard
Tandlæge

Tandlæge Hedensted, Anne Bak

Anne Bak
Tandplejer

Louise Persson

Louise Persson
Klinikassistent

Ulla Jensen

Ulla Jensen
Klinikassistent

Malene Tommerup Knudsen

Malene Tommerup Knudsen
Klinikassistent elev

Malene Tommerup Knudsen

Annemette Hansen
Klinikassistentelev