Ny patient

Ved din første henvendelse til klinikken vil du typisk få kontakt med klinikassistent Ulla Jensen, som vil hjælpe dig med at booke en aftale og eventuelt få overført dit journalmateriale.

Det er en god ide at komme i god tid til den første aftale. Der skal oprettes en journal og vi beder om at det gule sygesikringskort medbringes. Vi beder dig også udfylde et skema med spørgsmål om helbredsforhold og eventuelt medicinforbrug for at kunne yde den bedste behandling.

På din første aftale vil vi selvfølgelig afhjælpe eventuelle akutte problemer. Dernæst vil vi lave en undersøgelse og give dig behandlingsmuligheder, prisoverslag og sammen lægge en behandlingsplan.

Birthe S.
Birthe S.
5. December, 2022.
Extrem tandlægeskræk, men en tabt plombe i en fortand, tvang mig til tandlæge. Først var sekretæren Ulla ualmindelig sød og forstående, da jeg ringede og bestilte tid. Tandlægen Lena, forklarede alt undervejs og kan kun sige; der går ikke 32 år inden næste besøg. Den nye bedøvelse “tryllestaven” (som nok ikke er så ny) er da bare helt fantastisk. Tak for en rigtig go’ oplevelse, og et flot resultat.
Jakob Hermannsen
Jakob Hermannsen
3. Maj, 2022.
Tryg, troværdig og meget professionel behandling. Varm anbefaling.
Sabrina Westergaard
Sabrina Westergaard
4. Januar, 2020.
gitte munk
gitte munk
30. Oktober, 2018.
Fantastisk positiv oplevelse..Super kompetent Tandlæge..kan kun anbefales👍
Lissi Rasmussen
Lissi Rasmussen
7. Februar, 2017.
Erik Hoffmann Pedersen
Erik Hoffmann Pedersen
20. December, 2016.
En af de dyktigere danske tandlæger,alltid professoonel behandling
Tony
Tony
25. Juli, 2016.
Jørgen forstår at tale folk med tandlæge skreg til ro. Han tager den stille og rolig, han er super god at snakke med og priserne er fair. Jeg har haft hele 5 tandlæger, og er glad for at have endt her. Han blev anbefalet af mine forældre, og jeg har ikke set tilbage siden.