Rodbehandling

En tand skal rodbehandles hvis der kommer betændelse i nerven eller nerven dør. Før rodbehandlingen kan man have ondt i tanden, men det er ikke altid man mærker noget fra tanden. Det kan ske at der kommer en bule, tandbyld, ud for en tand hvor nerven er død. Fra den bule kan der være afløb med betændelse hvilket gør at man sjældent får ondt i tanden. Det er alligevel vigtigt at tanden rodbehandles så bakterierne i roden renses ud og ikke spredes til andre dele af kroppen.

En rodbehandlet tand er svækket fordi der ikke er nogen blodgennemstrømning i tanden og fordi der er boret mere i tanden. Det er derfor bedst at en rodbehandlet tand forsynes med en krone.

Læs mere om rodbehandling her.

Birthe S.
Birthe S.
5. December, 2022.
Extrem tandlægeskræk, men en tabt plombe i en fortand, tvang mig til tandlæge. Først var sekretæren Ulla ualmindelig sød og forstående, da jeg ringede og bestilte tid. Tandlægen Lena, forklarede alt undervejs og kan kun sige; der går ikke 32 år inden næste besøg. Den nye bedøvelse “tryllestaven” (som nok ikke er så ny) er da bare helt fantastisk. Tak for en rigtig go’ oplevelse, og et flot resultat.
Jakob Hermannsen
Jakob Hermannsen
3. Maj, 2022.
Tryg, troværdig og meget professionel behandling. Varm anbefaling.
Sabrina Westergaard
Sabrina Westergaard
4. Januar, 2020.
gitte munk
gitte munk
30. Oktober, 2018.
Fantastisk positiv oplevelse..Super kompetent Tandlæge..kan kun anbefales👍
Lissi Rasmussen
Lissi Rasmussen
7. Februar, 2017.
Erik Hoffmann Pedersen
Erik Hoffmann Pedersen
20. December, 2016.
En af de dyktigere danske tandlæger,alltid professoonel behandling
Tony
Tony
25. Juli, 2016.
Jørgen forstår at tale folk med tandlæge skreg til ro. Han tager den stille og rolig, han er super god at snakke med og priserne er fair. Jeg har haft hele 5 tandlæger, og er glad for at have endt her. Han blev anbefalet af mine forældre, og jeg har ikke set tilbage siden.