Tandlæge som gravid 

Er du gravid og skal til tandlæge er der ingen restriktioner forbundet med dit tandlægebesøg.

Det er selvfølgelig vigtigt at du som gravid opretholder en god mundhygiejne og passer dine normale tandlægebesøg. På grund af ændringer i hormonbalancen kan der kan i forbindelse med graviditet forekomme øget blødning fra dit tandkød såkaldt graviditets gingivitis (tandkødsbetændelse) og tandkødet kan være ømt. Din tandlæge og / eller tandplejer kan hjælpe dig med hvordan du bedst passer på dine tænder og dit tandkød.

Er du gravid og skal have lavet tandbehandling er det også muligt. Du kan som gravid blive lokalbedøvet, men du må ikke få lattergas da der i første trimester kan være øget abortrisiko og i tredje trimester kan være øget risiko for at fødslen går i gang.

Du kan som gravid få lavet huller, fjernet visdomstænder, lavet rodbehandling og knækkede tænder.

Som gravid bør du bruge almindelig flourtandpasta på normal vis. Behandling med receptkrævende Duraphattandpasta bør dog undlades under graviteten, på grund af utilstrækkelig data.

Du kan som gravid få taget røntgenbilleder, hvis der er behov for dette.

Birthe S.
Birthe S.
5. December, 2022.
Extrem tandlægeskræk, men en tabt plombe i en fortand, tvang mig til tandlæge. Først var sekretæren Ulla ualmindelig sød og forstående, da jeg ringede og bestilte tid. Tandlægen Lena, forklarede alt undervejs og kan kun sige; der går ikke 32 år inden næste besøg. Den nye bedøvelse “tryllestaven” (som nok ikke er så ny) er da bare helt fantastisk. Tak for en rigtig go’ oplevelse, og et flot resultat.
Jakob Hermannsen
Jakob Hermannsen
3. Maj, 2022.
Tryg, troværdig og meget professionel behandling. Varm anbefaling.
Sabrina Westergaard
Sabrina Westergaard
4. Januar, 2020.
gitte munk
gitte munk
30. Oktober, 2018.
Fantastisk positiv oplevelse..Super kompetent Tandlæge..kan kun anbefales👍
Lissi Rasmussen
Lissi Rasmussen
7. Februar, 2017.
Erik Hoffmann Pedersen
Erik Hoffmann Pedersen
20. December, 2016.
En af de dyktigere danske tandlæger,alltid professoonel behandling
Tony
Tony
25. Juli, 2016.
Jørgen forstår at tale folk med tandlæge skreg til ro. Han tager den stille og rolig, han er super god at snakke med og priserne er fair. Jeg har haft hele 5 tandlæger, og er glad for at have endt her. Han blev anbefalet af mine forældre, og jeg har ikke set tilbage siden.